onsdag 1 februari 2017

VABRUARI - PYSSLA LOSS MED ADLIBRIS!


 
Februari är här, månaden som inofficiellt är känt som den stora VAB månaden, därav smeknamnet "Vabruari" I samarbete med Adlibris kommer här lite tips på vad man kan pyssla med de där dagarna då kidsen väntar på att bli feberfria, de där 48 timmarna som man ska vara symtomfri efter kräksjukan eller varför inte pyssel för mamman i huset då sjuklingarna ligger och sover? ;)

 
Adlibris har en supersmart kampanj där ni kan fynda en massa pyssel, barnböcker och spel som passar toppen till just Vabruari, den månad då flest personer vabar sjuka barn.

Vi har fått äran att pyssla loss med härligt pysselmaterial från Adlibris, en härlig mix av pärlor, dekorskum, piprensare, pappersflygplan, popmpoms och mycket mer!Ni ser ju själva så mycket läckert att sätta tänderna i!


Här kommer några av de små projekt vi tagit oss an:

SMÄLTA PÄRLOR


Jag har länge varit sugen på att testa att smälta pärlor för att göra dekorationer till exempelvis
hårspännen. Kongopärlorna från Adlibris var toppen till detta! Jag la ut ett bakplåtspapper på en ugnsplåt och la ut lite mixade pärlor sedan fick pärlorna "gräddas" på 200 grader i ca 15 minuter. Resultatet blev fina små blommor som blev superfina hårspännen!

Många fina färger att välja mellan.

Redo att åka in i ugnen:


 Här är det färdiga resultatet, de stora rörpärlorna blev superläckra runda ringar och kongopärlorna blev väldigt lyckade blommor.Alltså vilket ögongodis!

 
De färdiga blommorna limmas fast på hårspännen.SUPERHJÄLTEMASKER

 
Dekorskum är ett superhärligt material att jobba med, lätt att klippa i och dessutom böjbart så det funkar fint att skapa exempelvis masker med. Jag googlade fram "superhero mask template" och hittade ett passande som jag skrev ut. 


 Kidsen fick hjälpa till att klippa ut sina egna masker och självklart välja färg bland alla fina dekorskumsark. Succe! 8åringen tog pysslet steget längre och pyntade sin mask med pompoms, piprensare och en blixt han klippt ut från ett ark gult dekorskum.


Redo att flyga iväg på nya superhjälteuppdrag!
VÅRTRÄDGÅRD

I väntan på våren gjorde vi vår egen vårträdgård med hjälp av piprensare och pompoms. Jättekul och enkelt pyssel för alla åldrar och lagom krävande för halvsjuklingen.


Sist med inte minst de underbara neonpärlorna modell XL. Jättekul och enkla att bygga med även för små fingrar. Det följer med en mall med flera roliga figurer som även de minsta kan bygga ihop utan problem. 


Blir ni också sugna att Vabruaripyssla? Här hittar ni Adlibris fina kampanj

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...