fredag 23 september 2016

Barnkalas i samarbete med Lagerhaus

I helgen var det dags för kalas i huset! Jag hade den stora glädjen att få duka upp med fina kalasprylar från favoriten Lagerhaus. Härliga muggar, tallrikar, sugrör och ballonger i mixade färger som passar alla kalas!


Jag älskar svävande ballonger och valde inför detta kalas att testa något nytt. Istället för att använda mig av helium blåste jag upp de stora fina ballongerna och fäste ett steksnöre i toppen av varje ballong med limpistol. Ballongerna fäste jag sedan i taket med maskeringstejp i olika höjder. 
Resultatet blev väldigt festligt och definitivt något jag kommer fortsätta med. 

 
Istället för att gömma undan godispåsarna till kalasets slut valde jag att göra dem till en del av dekorationen och fäste dem i de svävande ballongerna. När det sedan var dags för barnet att få sitt godis plockade vi helt enkelt ner en ballongerna med påsarna och delade ut.
Väldigt populärt minst sagt!
 


Servetterna vek jag som solfjädrar och i mitten band jag ihop dem med serpentiner. Lätt att öppna för gästerna plus att serpentinerna bidrar med lite extra färg.


Dessa fina silvermuggar passade toppen att skapa festkronor av. Jag började med att klippa bort botten och toppen av muggen sedan klippte jag taggar på den smalare delen av koppen. På med ett gummiband och tejp på insidan av koppen.Inget skapar festkänsla lika snabbt och enkelt som konfetti!


 Glassbägare i cellofanpåse fyllda med popcorn, väldigt populärt!


Tårtljus behöver inte bara stickas ner i tårtor! Här har jag använt mig av färgglada mazariner.

 

Jag måste slå ett slag för dessa långa fina tårtljus som verkligen var något utöver det vanliga! Här är ännu ett exempel på att det är minst lika festligt att sticka ner tårtljus i en skål med vindruvor som i en gräddtårta.


Eller varför inte marshmallows?Klart det ska vara godisspett på kalas! Av serpentiner skapade jag små rosetter som jag fäste på grillpinnar med limpistol.

 

Jag måste slå ett extra slag för Lagerhaus ballonger som var otroligt bra kvalité! Jag har alltid tänkt att det inte är någon skillnad på ballonger och ballonger men oj så fel jag haft. Dessa var mycket större än vanliga och i fina klara färger!


Av papperstallrikar, bägare och muggar skapade jag roliga och praktiska kakfat. Även dessa fästes med limpistol. Snabbt, enkelt och faktiskt överraskande stabila.


Dukat bord redo för kalas!


Lagerhaus serpentiner i en härlig mix av färg och mönster. Festligt att ringla över bordet eller lägga vid varje fat så gästerna själva får vara med och dekorera festbordet.

Produkter jag använt till kalaset. Klicka på bilden för direktlänk.

http://www.lagerhaus.se/kok-servering/engangsartiklar/ovriga-engangsartiklar/vimplar-1

https://www.lagerhaus.se/kok-servering/engangsartiklar/godispasar/godispasar-kalas-rosa

https://www.lagerhaus.se/kok-servering/engangsartiklar/engangsmuggar-glas/pappersmugg-kalas

https://www.lagerhaus.se/kok-servering/engangsartiklar/engangsmuggar-glas/glassbagare-kalas

https://www.lagerhaus.se/kok-servering/engangsartiklar/engangstallrikar/papperskal-kalas

https://www.lagerhaus.se/kok-servering/engangsartiklar/engangstallrikar/papperstallrik-gron-1

http://www.lagerhaus.se/kok-servering/engangsartiklar/ovriga-engangsartiklar/sugror-hologram

http://www.lagerhaus.se/nyheter/tartljus-grattis

http://www.lagerhaus.se/nyheter/tartljus-langa-multi

http://www.lagerhaus.se/nyheter/engangsbestick-silver-1
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...