tisdag 5 juli 2016

50 KR RABATT PÅ KINETIC SAND

Idag är det en riktig regndag här i norr! Världens bästa tillfälle att leka loss med vår nya Kinetic Sand från Boinkstore! Har ni inte testat den här sanden förut så rekommenderar jag den varmt!


Sanden liknar inget annat, konsistensen skiftar mellan att våra hård och i nästa stund porös och nästan flytande. Man kan forma den och bygga torn, skära i den eller bara låta den rinna mellan fingrarna. Vi vuxna är minst lika fascinerade och har man väl börjat leka med sanden är det svårt att sluta. 

Sanden kladdar inte och är lätt att samla ihop när man lekt färdigt. Den torkar inte och är giftfri. Hemligheten bakom denna magiska sand är ett patenterat bindemedel som minst sagt är genialiskt!

https://www.boinkstore.com/produkt/kinetic-sand-5-kg

Barnen tycker det är jättekul att bygga sina egna världar med sanden. Slott, vägar, berg, hotell, tåg, endast fantasin sätter gränserna! Duplofigurer fungerar väldigt bra!

Med vanliga koppar kan man bygga perfekta små torn till slottet eller varför inte kakor och andra bakverk?


 Lillebror tycker det är jättekul att bygga vägar till sina bilar.


 Vi brukar lägga sanden på en bricka eller vanlig ugnsplåt för att förhindra att den åker ner på golvet. Det funkar toppen och är väldigt lätt att samla ihop sanden när man lekt färdigt.

 
https://www.boinkstore.com/produkt/kinetic-sand-5-kg

Sanden finns att köpa i två olika förpackningar 5kg samt 2,5kg jag har fått möjligheten att dela med mig av en rabattkod hos Boinkstore.com som ger er hela 50:- rabatt på Kinetic sand! Ange sandmagi i kassan så dras rabatten av!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...