fredag 8 maj 2015

Loppi blogbag vårpepp

Hurra vi har blivit utvalda till att få testa de spännande produkterna i Loppis blogbag "Vårpepp". Namnet säger allt, en härlig mix av skönhetsprodukter och mumsiga snacks som känns spännande och nyttiga. Och vad passar bättre till snacks än en film? Vi har testat och utvärderat produkterna grundlig och här kommer värt utlåtande :) 

Yves rocher botanical expertise hair rinsing vinegar
En väldigt spännande produkt. Det känns lyxigt att avsluta hårtvätten med en produkt som luktar gudomligt gott av hallon och som dessutom håller håret fräschare längre!  Jättekul att få testa något nytt i duschen! 

 
Yves rocher hydra vegetal
En 24timmarscreme som är utvecklad för torr hud vilket jag ofta får under vinterhalvåret. Den fungerar verkligen, den torra huden är som bortblåst! Känns inte fet när den smörjs på, inte för parfymerad.

 
Edet ultra soft
Supermjukt toalettpapper som även funkat toppen till tvillingarnas rinniga näsor och överkänsliga hud i ansiktet. 

 Rfsu easy shaving & nice n' cool
En rakgel som inte löddrar och som är genomskinlig för enklare rakning. Genialt!! Varför har ingen tänkt på att göra rakgel genomskinlig tidigare, det är ju så mycket enklare då! Nice n' cool är en gel som fungerar återfuktande och ger svalka efter rakningen!
 

Friggs riskakor
Friggs har verkligen tagit riskakor till nya höjder! Otroligt goda nyheter.

Linfrö & Rosmarin
Lagom tunna med god smak. Goda saltkorn i kakorna och en härlig eftersmak av rosmarin.

 Hampafrö & Svartpeppar
Mums, en riskaka med attityd! En pepprig eftersmak. Båda sorterna rekommenderas varmt! 

 DVD Pingvinerna
Jag som inte tidigare tyckt att pingvinerna från Madagaskar har varit något höjdare ändrade helt uppfattning efter denna film. Hela familjen  satt som klistrade! Roliga, roliga skämt. Barnen vill se den om och om igen :) 

Tusen tack till Loppi för att vi fick chansen att testa dessa nya favoriter!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...